s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page

Želiš rezultate? Kreni na Les Mills Bodypump.

Updated: Feb 1, 2023

Les Mills Bodypump je planetarno popularan grupni fitness trening koji se fokusira na trening snage s utezima . Sat vode certificirani instruktori koji vode sudionike kroz niz vježbi usmjerenih na različite mišićne skupine. Svi instruktori u MoFIT fitness klubu obnavljaju licence svake godine. Prvi smo klub u Hrvatskoj koji je uvrstio Les Mills programe u svoju ponudu.



Popularnost:

Les Mills Bodypump popularan je među fitness entuzijastima jer nudi vježbu cijelog tijela koja je izazovna i učinkovita. Tečaj je osmišljen tako da bude dostupan osobama svih razina tjelesne spremnosti, što ga čini izvrsnom opcijom za one koji tek počinju vježbati ili iskusne sportaše.


Stalna promjena - nema dosade Les Mills grupni trening se mijenja svaka tri mjeseca i ''gađa'' nove grupe mišića.

Super glazba, hrpa vježbača i brutalno dobar trening razlog je zašto se na Bodypumpu traži mjesto više. Preporučamo korištenje MoFIT aplikaciju za rezervaciju mjesta u grupi.


Prednosti:

Les Mills Bodypump ima izvrsne efekte na tijelo, između ostaloga :


Povećana mišićna snaga i tonus

Poboljšana kardiovaskularna kondicija

Povećana gustoća kostiju

Smanjeni rizik od ozljeda

Povećana razina energije


Bodypump je grupni fitness sat koji koristi utege i trening otpora za toniranje i jačanje cijelog tijela. Osmišljen je za sve razine kondicije, uključujući početnike.


Par savjeta za početnike


  • Počnite s manjim utezima: važno je započeti s utezima koji odgovaraju vašoj razini kondicije. Kako postajete jači, možete povećati težinu.


  • Usredotočite se na pravilnu formu: Dobra forma ključna je za sprječavanje ozljeda i izvlačenje maksimuma iz vašeg vježbanja. Zamolite instruktora za pomoć ako niste sigurni kako izvesti određenu vježbu.

  • Pravite pauze po potrebi: Ako trebate uzeti pauzu tijekom nastave, to je sasvim u redu. Slušajte svoje tijelo i ne forsirajte se previše.

  • Nemojte se bojati postavljati pitanja: ako imate bilo kakvih pitanja, nemojte se bojati pitati instruktora ili druge sudionike. Oni su tu da vam pomognu da imate siguran i učinkovit trening.

  • Zabavite se: ne zaboravite uživati u nastavi i zabaviti se! Bodypump je izvrstan način da dođete u formu i osjećate se izvrsno.




Recent Posts

See All
bottom of page