s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page
Wave

BODY & MIND FITNESS PROGRAMI

Body & mind filozofija pronalazi svoje korijene u yoga filozofiji iznimno povezane sa balansiranjem našeg emocionalnog stanja i oslobađanja od sveprisutne "bolesti" suvremenog svijeta - stresa. Ovi tonizirajuće-relaksirajući treninzi će vas uputiti u osnovu vašeg bića i izvući vas iz monotone svakodnevnice...

Wave

PILATES

Pilates je sistem kojeg čini više od 500 kontroliranih vježbi koje animiraju um i vježbaju cijelo tijelo. To je uravnotežena kombinacija vježbi za povećanje snage i fleksibilnosti, vježbi koje ispravljaju držanje tijela, umanjuju stres i grade vretenastu muskulaturu.
Pilates, kroz seriju kontinuiranih pokreta simultano upotrebljava nekoliko skupina mišića, sa posebnom usredotočenošću na jačanje i stabilizaciju centralnog dijela tijela (trbuha, leđa i zdjeličnog pojasa). Uz dopunske vježbe istezanja koje se kontinuirano provode iz vježbe u vježbu, te iz treninga u trening, kvalitetno i brzo se djeluje na opće poboljšanje stanja organizma, povećanu fleksibilnost i pokretljivost zglobova. Program nije aerobnog karaktera i preporuča se osobama koje ne preferiraju klasične aerobik vježbe i nisu sklone koreografijama.

Yoga Class

FAT BURN PILATES

Opće poznata činjenica da je originalna tehnika pilatesa koju je postavio Joseph Pilates besprijekorna u povećanju longitudinalnosti (izduživanju) prvenstveno dubinskih mišića tijela, kao i povećanju gipkosti gdje je u svojoj svrsishodnosti dovedena do savršenstva.
Isto tako zna se da se iz nje razvilo mnoštvo novih i kvalitetnih tehnika, koje je svaki začetnik prilagodio svojem iskustvu i samim time doprinio evoluciji pilatesa.
No u jednoj stvari će se sve škole pilatesa složiti, a to je da mu fali kardio komponenta, i vjerojatno ste se mnogo puta zapitali"...sve je to super, ali kako da izgubim koju kilu"? Tu nastupa "Fat burn pilates", trening koji dodaje i taj oblik funkcionalnosti pilatesa, stoga što čekate, ručnik, bočica s vodom i osmijeh...

group-of-strong-women-working-out-in-gym
GTY_yoga_sr_140422_16x9_1600[1].jpg

AB-YOGA ZA POČETNIKE

AB yoga namijenjena je potpunim početnicima, osobama koje nisu nikad do sad vježbale yogu, ili pak
osobama koje duže vrijeme nisu bile aktivne.

Dobrobiti yoge dobro su poznat, tako je prakticiraju sportaši, pilates zaljubljenici (jer uče dodatne figure) i mnogi drugi. Ovdje ćete naučiti pravilno disati, izvoditi pozdrave suncu i osnovne pozicije (asane) na kojima se bazira drevna yoga filozofija.

Saznajte zašto je cijeli svijet „prigrlio“ yogu, od filmskih zvijezda do sportaša....

Wave
vinyasa.png

YOGA FLOW ( VINYASA YOGA)

 

 

 

Yoga flow ( ili Vinyasa) je stil yoge koji povezuje pokret s dahom, prilikom vježbanja stvara se neprekidan "tok" asana koje dovode do duboke koncentracije i smirivanja misli. Zbog toga ovu vrstu yoge često nazivamo i "meditacijom u pokretu". Vrlo je raznolika , smanjuje stres, anksioznost i depresiju, povećava snagu mišića i fleksibilnost i pročišćava tijelo kroz pojačano znojenje.

Wave

CARDIO PILATES

U jednoj stvari će se sve škole pilatesa složiti, a to je da mu nedostaje kardio komponenta, i vjerojatno ste se mnogo puta zapitali: "Sve je to super, ali kako da izgubim koji kilogram"?
Tu nastupa "Cardio pilates", trening koji dodaje i taj oblik funkcionalnosti pilatesa.

Pilates Stretches
Wave
asana-andiappan-yoga-centre-ashok-nagar-

POWER YOGA

Središnji element ove vrste yoge sastoji se od intenzivne aerobne vježbe asana koje se izvode u stilu vinyasa (power) yoge.
Slijedovi položaja temelje se na načelima Ashtanga vinyase gdje se objedinjuje izazovnost vježbanja, sigurnost pokreta, intenzivnost treninga i prilagodljivost snazi i gipkosti svakog pojedinog vježbača.
Isto tako power yoga razvija izdržljivost i lakoću pokreta, kao i stabilnost cijelog
tijela i uma. Na kraju treninga vrlo često se koriste metode meditativnog opuštanja koje Vas prvo odvedu u predivno umirujuće stanje duha i tijela, a potom napune energijom na poseban način.

GTY_yoga_sr_140422_16x9_1600[1].jpg

YOGILATES ZA POČETNIKE

 

Yogilates je metoda vježbanja u kojoj su ujedinjene vježbe iz pilatesa za jačanje mišića leđa i trbuha sa vježbama fleksibilnosti i disanja iz Hatha Yoge. 

Povećava snagu, fleksibilnost, pokretljivost zglobova, koordinaciju, ravnotežu cijelog tijela, a pritom opušta i povećava samopouzdanje i svjesnost tijela. 

Idealno je za početnike koji se nisu do sada susreli sa yogom.

Raspored treninga

 • Pilates je sistem vježbi koje animiraju um i vježbaju cijelo tijelo.

  Rezervirajte mjesto
 • Izazovnost vježbanja, sigurnost pokreta, prilagodljivost snazi

  45 min

  Rezervirajte mjesto
 • Kombinacija vježbi Yoge i Pilatesa.

  Rezervirajte mjesto
 • Vježbe koje animiraju um i vježbaju cijelo tijelo.

  45 min

  Rezervirajte mjesto
 • 45 min

  Rezervirajte mjesto
 • Pilates

  45 min

  Rezervirajte mjesto
 • Slijedovi položaja temelje se na načelima Ashtanga vinyase

  45 min

  Rezervirajte mjesto
 • Stručno vođene vježbe pod nadzorom viših fizioterapeuta.

  Rezervirajte mjesto
 • Pilates je sistem vježbi koje animiraju um i vježbaju cijelo tijelo.

  Rezervirajte mjesto
 • Poseban set Pilates vježbi za core i stražnjicu

  45 min

 • Inovativni pilates

  Rezervirajte mjesto
 • Yoga je disciplina koja svoji pokretom i fokusom na dah snaži i jača c...

  45 min

bottom of page