s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page
Wave

BODY & MIND FITNESS PROGRAMI

Body & mind filozofija pronalazi svoje korijene u yoga filozofiji iznimno povezane sa balansiranjem našeg emocionalnog stanja i oslobađanja od sveprisutne "bolesti" suvremenog svijeta - stresa. Ovi tonizirajuće-relaksirajući treninzi će vas uputiti u osnovu vašeg bića i izvući vas iz monotone svakodnevnice...

Wave

PILATES

Pilates je sistem kojeg čini više od 500 kontroliranih vježbi koje animiraju um i vježbaju cijelo tijelo. To je uravnotežena kombinacija vježbi za povećanje snage i fleksibilnosti, vježbi koje ispravljaju držanje tijela, umanjuju stres i grade vretenastu muskulaturu.
Pilates, kroz seriju kontinuiranih pokreta simultano upotrebljava nekoliko skupina mišića, sa posebnom usredotočenošću na jačanje i stabilizaciju centralnog dijela tijela (trbuha, leđa i zdjeličnog pojasa). Uz dopunske vježbe istezanja koje se kontinuirano provode iz vježbe u vježbu, te iz treninga u trening, kvalitetno i brzo se djeluje na opće poboljšanje stanja organizma, povećanu fleksibilnost i pokretljivost zglobova. Program nije aerobnog karaktera i preporuča se osobama koje ne preferiraju klasične aerobik vježbe i nisu sklone koreografijama.

Yoga Class
Wave
june-2017-bodybalance-social-tile[1].jpg

LES MILLS BODYBALANCE

Less Mills body balance jedan je od najpopularnijih programa najvećeg fitness-branda s Novog Zelenda- Les Millsa. Gotovo šest milijuna ljudi vježba po toj metodi.

Riječ je o kombinaciji tai-chija, pilatesa i joge spojenih u fluidan i ugodan trening s mnogim dobrobitima za um i tijelo. Trening traje 55 minuta i mijenja se svaka tri mjeseca jer se tako promjenom pokreta i vježbi aktiviraju uvijek nove skupine mišića.

Počinje se zagrijavanjem, vježbama tai-chia, slijede vježbe s elementima joge,  istezanje u stojećem položaju, vježbe ravnoteže i za kukove. U ležećem položaju izvode se vježbe za jačanje trbušnih i leđnih mišića. Završava se vježbama relaksacije i meditacije.

Wave

CARDIO PILATES

U jednoj stvari će se sve škole pilatesa složiti, a to je da mu nedostaje kardio komponenta, i vjerojatno ste se mnogo puta zapitali: "Sve je to super, ali kako da izgubim koji kilogram"?
Tu nastupa "Cardio pilates", trening koji dodaje i taj oblik funkcionalnosti pilatesa.

Pilates Stretches
Wave
asana-andiappan-yoga-centre-ashok-nagar-

POWER YOGA

Središnji element ove vrste yoge sastoji se od intenzivne aerobne vježbe asana koje se izvode u stilu vinyasa (power) yoge.
Slijedovi položaja temelje se na načelima Ashtanga vinyase gdje se objedinjuje izazovnost vježbanja, sigurnost pokreta, intenzivnost treninga i prilagodljivost snazi i gipkosti svakog pojedinog vježbača.
Isto tako power yoga razvija izdržljivost i lakoću pokreta, kao i stabilnost cijelog
tijela i uma. Na kraju treninga vrlo često se koriste metode meditativnog opuštanja koje Vas prvo odvedu u predivno umirujuće stanje duha i tijela, a potom napune energijom na poseban način.

GTY_yoga_sr_140422_16x9_1600[1].jpg

AB-YOGA ZA POČETNIKE

AB yoga namijenjena je potpunim početnicima, osobama koje nisu nikad do sad vježbale yogu, ili pak
osobama koje duže vrijeme nisu bile aktivne.

Dobrobiti yoge dobro su poznat, tako je prakticiraju sportaši, pilates zaljubljenici (jer uče dodatne figure) i mnogi drugi. Ovdje ćete naučiti pravilno disati, izvoditi pozdrave suncu i osnovne pozicije (asane) na kojima se bazira drevna yoga filozofija.

Saznajte zašto je cijeli svijet „prigrlio“ yogu, od filmskih zvijezda do sportaša....

FAT BURN PILATES

Opće poznata činjenica da je originalna tehnika pilatesa koju je postavio Joseph Pilates besprijekorna u povećanju longitudinalnosti (izduživanju) prvenstveno dubinskih mišića tijela, kao i povećanju gipkosti gdje je u svojoj svrsishodnosti dovedena do savršenstva.
Isto tako zna se da se iz nje razvilo mnoštvo novih i kvalitetnih tehnika, koje je svaki začetnik prilagodio svojem iskustvu i samim time doprinio evoluciji pilatesa.
No u jednoj stvari će se sve škole pilatesa složiti, a to je da mu fali kardio komponenta, i vjerojatno ste se mnogo puta zapitali"...sve je to super, ali kako da izgubim koju kilu"? Tu nastupa "Fat burn pilates", trening koji dodaje i taj oblik funkcionalnosti pilatesa, stoga što čekate, ručnik, bočica s vodom i osmijeh...

group-of-strong-women-working-out-in-gym

Raspored treninga

 • Pilates je sistem vježbi koje animiraju um i vježbaju cijelo tijelo.

  1 hr

  Rezervirajte mjesto
 • Izazovnost vježbanja, sigurnost pokreta, prilagodljivost snazi

  1 hr

  Rezervirajte mjesto
 • Kombinacija vježbi Yoge i Pilatesa.

  1 hr

  Rezervirajte mjesto
 • Vježbe koje animiraju um i vježbaju cijelo tijelo.

  1 hr

  Rezervirajte mjesto
 • 1 hr

  Rezervirajte mjesto
 • Pilates

  1 hr

  Rezervirajte mjesto
 • Slijedovi položaja temelje se na načelima Ashtanga vinyase

  1 hr

  Rezervirajte mjesto
 • Stručno vođene vježbe pod nadzorom viših fizioterapeuta.

  1 hr

  Rezervirajte mjesto
 • Pilates je sistem vježbi koje animiraju um i vježbaju cijelo tijelo.

  1 hr

  Rezervirajte mjesto
 • Poseban set Pilates vježbi za core i stražnjicu

  1 hr

bottom of page