s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page

NOVO ! Les Mills Core
Les Mills Core je revolucionarni fitness program koji se fokusira na jačanje mišića cora tijela. Ova vježba s malim opterećenjem osmišljena je za poboljšanje držanja, smanjenje boli u leđima, ravnoteže i stabilnosti. Dinamična kombinacija vježbi, Les Mills Core učinkovito cilja na ključne skupine mišića kao što su trbušni mišići, kosi mišići i donji dio leđa. Kome je namjenjen?

Les Mills Core je namjenjen početnicima/ srednje umjerenim vježbačima. Bol u leđima Ne invazivan trening bez naglih pokreta uz pomoć gumenih traka je idealan za sve osobe koje puno sjede ili imaju problema sa leđima. Trajanje? Trajanje treninga je 30 min. Osim fizičkih prednosti, Les Mills Core također pruža izazovno i privlačno iskustvo vježbanja za pojedince svih razina kondicije.


S fokusom na dinamičke vježbe koje ciljaju na ključne skupine mišića kao što su trbušni mišići, kosi trbušni mišići i donji dio leđa, Les Mills Core nudi fizičke prednosti i privlačno iskustvo vježbanja prikladno za sve razine kondicije.

458 views0 comments

Commentaires


bottom of page