s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page

Humanitarna akcija "A meni sretan Božić"




U odrastanju definiraju nas roditelji, uža obitelj, prijatelji, učitelji, susjedi, zajednica... Sve što naučimo od njih, kasnije koristimo. Sretni smo što smo naučili koliko je važno sudjelovati u obiteljskim vrijednostima, biti dio svoje ulice, paziti na susjede i ljude oko sebe. Mofit-ovci od otvaranja, 2010. godine, sudjeluju u projektima koji pomažu, snaže i brinu za ljude, ali i nezbrinute životinje.


Vrijeme je Božića i svi se veselimo danima pred nama. Nažalost, u našoj okolici ima obitelji, djece, pojedinaca kojima ovaj period teško pada iz raznih razloga, gubitka drage osobe, slabog financijskog stanja, neimaštine....

Još jednom, O.Š.Augusta Šenoe i Mofit, udružili su se u akciji "A meni sretan Božić?". Cilj akcije je prikupiti i donirati hranu (s dugim rokom trajanja), kućanske i higijenske potrepštine, igračke, obitelji s djecom: djevojčice imaju 2 i 5 godina, a dečki 8 i 12. godina.


Pripremili smo listu namirnica i ideja (kako bismo prikupili čim raznovrsnije namirnice) te od 08.12. do 17.12.21. svoje poklone možete donjeti na recepciju kluba, od 6:30 do 23h.


Sretni smo biti dio ove zajednice koja uvijek pokaže svoje veliko, sportsko srce!

Uvjereni smo kako ćemo i ove godine pokazati isto!


Hvala svima, na dobrim mislima i djelima.

Svako dobro za praznike i divne blagdane želi vam

Mofit tim



*Radi zaštite obitelji, podatke i detalje o obitelji, možete dobiti isključivo u kontaktu sa školom. Za pitanja možete se javiti na 091 6612 092. Hvala na razumijevanju.


169 views0 comments
bottom of page