s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page
Writer's pictureMofit Fitness club

Wall Pilates: Trening za kojim su svi poludjeli

Updated: Feb 29

Uzbudljive novosti za ljubitelje Pilatesa – NOVI program u ponudi našeg grupnog fitnessa! Pratimo trendove – kreće CIRCULAR WALL PILATES!

Zovu ga najefikasnijim treningom 2024! Ujedno kažu i da je nova razina mat Pilatesa!



Circular Wall Pilates promijeniti će tvoju rutinu vježbanja i pretvoriti je u avanturu! Ovaj trening donosi brojne prednosti za tijelo, pružajući sve što trebaš za održavanje zdravog i snažnog tijela. Ova inovativna metoda vježbanja donosi sljedeće prednosti:


Poboljšanje držanja

Wall Pilates je posebno učinkovit u poboljšanju držanja tijela. Vježbanje uz pomoć zida omogućuje bolju podršku i stabilnost prilikom izvođenja vježbi, što pomaže u ispravljanju lošeg držanja i jačanju mišića leđa.


Jačanje mišića

Ova metoda vježbanja ciljano djeluje na mišiće cijelog tijela. Wall Pilates kombinira snagu, fleksibilnost i kontrolu kako bi učinkovito ojačala mišiće, posebno mišiće trupa, ruku i nogu.


Povećanje fleksibilnosti

Redovito prakticiranje Wall Pilatesa može rezultirati povećanjem fleksibilnosti. Ova metoda vježbanja potiče istezanje mišića na siguran i kontroliran način, pomaže da postigneš veći opseg pokreta i povećaš fleksibilnost tijela.


Smanjenje rizika od ozljeda

Vježbanje uz pomoć zida pruža dodatnu podršku i stabilnost tijelu, smanjuje rizik od ozljeda. Wall Pilates je nježan prema zglobovima i kralježnici gdje sigurno i učinkovito vježbaš.


Zahvaljujući ovim prednostima, Wall Pilates je postao sve popularniji među ljudima svih dobnih skupina i razina kondicije. Bez obzira na tvoje ciljeve i potrebe, Wall Pilates te podržava da postigneš zdrav i snažan fizički izgled.


Wall Pilates: Trend među Celebritijima

Mnoge poznate osobe su već uočile prednosti Wall Pilatesa i uključile ga u svoju fitness rutinu. Ova inovativna metoda vježbanja osvojila je srca celebritija diljem svijeta, postajući pravi fitness trend.

"Wall Pilates mi je donio revoluciju u načinu vježbanja. Osim što poboljšava tonus mišića, ovaj trening mi pruža snagu i ravnotežu koja mi je potrebna za moj posao." - Victoria Beckham

Otkrij koje poznate osobe su zaluđene Wall Pilatesom i zašto je ova metoda postala ključni dio njihove fitness rutine. U nastavku predstavljamo neke od najvećih obožavatelja Wall Pilatesa:


Rihanna

Rihanna je često viđena kako prakticira Wall Pilates. Ova vježba ju je oduševila jer joj pruža priliku da istovremeno ojača mišiće i opusti um. Njena vitka figura i savršena forma dokazuju koliko je ova metoda učinkovita.


Tom Hardy

Tom Hardy je poznat po tome što se uvijek sprema za uloge koje zahtijevaju izgled superheroja. Wall Pilates mu je pomogao postići zavidnu snagu, fleksibilnost i ravnotežu. Rekao je da ga ovaj trening drži zdravim, ali i mentalno čvrstim za izazove koje pred njega stavlja filmska industrija.


Zašto je Wall Pilates Trend za 2024. godinu?

Wall Pilates izdvaja se kao jedan od najvećih fitness trendova za 2024. godinu. Ova inovativna metoda vježbanja osvojila je svijet fitnessa i postala omiljena među vježbačima diljem svijeta. Ali zašto je baš Wall Pilates toliko poseban?


Evo nekoliko razloga koji objašnjavaju njegov uspon kao vodećeg trenda u fitnessu:

  1. Učinkovitost: Wall Pilates kombinira snagu, fleksibilnost i stabilnost, pružajući cjeloviti trening tijela. Njegove vježbe ciljaju različite mišićne skupine i poboljšavaju ravnotežu, što rezultira snažnijim i vitkijim tijelom.

  2. Prilagodljivost: Wall Pilates može biti prilagođen različitim razinama kondicije. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni vježbač, vježbe mogu biti prilagođene vašim potrebama i ciljevima. Također, Wall Pilates se može izvoditi individualno ili u skupinama, što omogućuje da ga svi vježbači uključe u svoju rutinu vježbanja.

  3. Osvježenje klasičnih rutina: Wall Pilates donosi novu dimenziju klasičnom pilatesu. Dodavanje zida kao podrške prilikom vježbanja omogućuje izvođenje različitih pokreta koji proširuju granice klasičnih pilates vježbi. Ova varijanta pilatesa čini trening dinamičnijim i zanimljivijim.


Ako tražiš novi način vježbanja koji će ti pružiti snažno tijelo, fleksibilnost i mentalnu ravnotežu, Circular Wall Pilates je idealan izbor. Iskusi revoluciju u fitnessu i pridružite se trendu za 2024. godinu!


Prijavi se na 7 dana gratis, dođi na svoj probni sat!

Vidimo se od 04.03.2024. u dvorani Patlidžan!

473 views2 comments

2 Kommentare


Kad kreće?

Gefällt mir

alidamezic
27. Feb.

kad?

Gefällt mir
bottom of page