s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page

Otkrijte tajnu uspješnog fitnessa: Les Mills Tone

Les Mills Tone je inovativni fitness program koji kombinira elemente kardio treninga, jačanja mišića i vježbi istezanja kako bi pružio sveobuhvatan trening za tijelo i duh. Ovaj program, koji je dostupan u Mofit Fitness Clubu Zagreb, posebno je pogodan za početnike i sve one koji žele poboljšati kondiciju i oblikovati tijelo.

Evo 8 koristi koje pruža Les Mills Tone:


  1. Kardiovaskularno jačanje: Kroz dinamične vježbe koje uključuju kardio elemente, Tone pomaže u poboljšanju kondicije i izdržljivosti.

  2. Jačanje mišića: Program uključuje upotrebu laganih utega kako bi se ojačali različiti mišićni skupovi, uključujući ruke, ramena, trbuh, leđa i noge.

  3. Poboljšana koordinacija: Kombinacija vježbi koje zahtijevaju ravnotežu, fleksibilnost i kontrolu tijela pomaže u poboljšanju koordinacije pokreta.

  4. Sagorijevanje kalorija: Intenzivne kardio vježbe potiču sagorijevanje kalorija i pomažu u postizanju ciljeva mršavljenja.

  5. Povećana fleksibilnost: Vježbe istezanja koje su uključene u program pomažu u poboljšanju fleksibilnosti i smanjenju rizika od ozljeda.

  6. Poboljšana postura: Redoviti treningi Tone-a mogu pomoći u jačanju mišića trupa i poboljšanju držanja tijela.

  7. Povećana energija: Aktivno vježbanje potiče oslobađanje endorfina, hormona sreće, što rezultira povećanom energijom i osjećajem blagostanja.

  8. Motivacija i podrška: Sudjelovanje u grupnim satovima Tone-a pruža motivaciju i podršku od strane instruktora i drugih sudionika, potičući redovito vježbanje i postizanje ciljeva.


Les Mills Tone je dinamičan i uzbudljiv program koji nudi širok spektar koristi za tijelo i um. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni vježbač, ovaj program prilagođen je svim razinama kondicije i fitness ciljevima. Za sve one koji žele transformirati svoje tijelo i postići optimalno zdravlje, Les Mills Tone u Mofit Fitness Clubu Zagreb predstavlja sjajnu opciju.

228 views1 comment
bottom of page