s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page

Dnevnik jednog uspjeha - Tomislav Kučina, Social Media Manager i Pumper



Za razliku od mnogih koji zarone u vitualni svijet i ne izlaze, Tomislav se bavi društvenim mrežama, no bavi se i sobom! Discipliniran, krajnje fokusiran i posvećen cilju primjer je uspjeha zajedničkog rada trenera i vježbača kroz Smart Start.


Smart Start motivacijski je program, prema konceptu Les Millsa. Isti vodi vježbača sustavno kroz kombinaciju grupnih treninge, no indivudualno usmjerene prema postavljenom cilju. Vježbač tako ima podršku trenera, savjete i dodatni poticaj kad god to zatreba. U 12 tjedana rezultat može biti izuzetan!


Tomislav Kučina vježba sa nama od ožujka ove godine u adidas Sports Studiju, te je postigao i rezultat i dobar osjećaj!


Evo kratkog razgovora s njim:


1.Kako se osjećaš sad u odnosu na početak? Na što si najponosniji?

Osjećam se puno više fit, imam puno više energije i više se radujem odlasku na trening. To je rezultat dobre ekipe, jakih treninga i njihove različitosti koja djeluje na moj cjelokupni razvoj. Najponosniji sam na svoju ustrajnost, to što je trening postao redovni dio mog dnevnog plana bez da druge aktivnosti pate i na to što sam isprobao gotove sve tipove treninga i pronašao svoje najdraže.


2.Počeo si s BodyPumpom, a sad odeš i na funkcionalni, yogu, Spinning, TRX? Točno.

Koji program ti najbolje odgovara i zašto?

BodyPump mi je i dalje ostao najdraži trening zato što nakon njega najviše volim taj osjećaj izmorenosti, rada mišića za koje nisam ni znao da ih imam, kao i rad cijelog tijela. Uz njega obožavam i TRX koji je jednostavno drukčiji tip treniranja, a osim snage zahtijeva i stabilnost te se uvijek može gurati dalje i na teže varijacije istih vježbi.


3.Osjetiš li dobrobiti kombinacije svih tih programa?

Definitivno. Kroz različite programe i rad s različitim trenerima imam sveobuhvatan uvid u što, kako i zašto svake vježbe i treninga te, s praktične strane, primjećujem rad različitih mišićnih skupina i razvoj u različitim područjima.

4.Cilj ti je bio dobiti nešto kilograma te biti fleksibiliniji. Jesi li to postigao?

Nisam postigao prvi cilj, dobivanje kilograma, što se ispostavilo kao vrlo ambicizan cilj koji će zahtjevati još puno rada i truda. No, s obzirom na užurbani ritam života i vječito popunjeni raspored, mislim da je i održanje kilaže na zdrav način dobar uspjeh.

No, drugi cilj je postignut i definitivno sam postao fleksibilniji. Nisam odredio točan način mjerenja ovoga i metrike kako bih prikazao realan pomak, no primjećujem na pozama u jogi koje sada mogu raditi, a prije nisam, kao i u opsegu pokreta na drugim treninzima.


5.Kombiniraš i teretanu. Kako sve uspijevaš?

Ključ je u ustrajnosti. Mislim da je kombiniranje teretane i većih težina dobra kombinacija s programima u Studiju jer tako stvaram cjeloviti razvoj. Trudim se ići u teretanu rano ujutro ako ne dolazim u Sports Studio ili vikendom, a budući da imam fleksibilno radno vrijeme, najčešće to obavim prije posla.


6.I koji je tvoj plan za aktivno ljeto?

Ljeto provodim na moru tako da me nema na treninzima u Zagrebu, ali zato ću ih zamijeniti plivanjem, povremenom teretanom i funkcionalnim treninzima u Umagu te jogom na plaži. Možda ubacim i neki street workout ako ne bude pretoplo, a onda najesen povratak i update novog/starog režima.


Hvala Tomislav na ovom razgovoru i želimo ti dobro ljeto i ostvarenje tvojih ciljeva!


Pripremili: adidas Sports Studio

Lokacija: adidas Sprots Studio


262 views0 comments
bottom of page