s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page

Akupresurom do unutarnje ravnoteže i mira

Updated: Oct 8, 2021



Današnje vrijeme zahtjevno je za sve. Od starijih koji su u strahu I boje se bolesti, do mlađih kojima je limitirano druženje I izlasci, do zaposlenih koji rade od doma ili u nekoj hibridnoj varijanti... Svaka grupa ima svoje strahove, frustracije, nove izazove kroz prilagodbe.


Iako se još uvijek često tretira kao alternativna medicina, akupukntura je od prošlog stoljeća priznata kao moderna znanost u većini europskih zemalja, a i globalno.


Ovaj drenvni način liječenja u upotrebi više od 3000 godina koristio se je tradicionalno u kineskoj medicini kao prevencija, a tek onda liječenje bolesti. Drevni Kinezi vjerovali su da Qi (životna energija) teče kroz mrežu kanala (meridijana) po tijelu, a koji provode Qi iz unutarnjih organa na površinu kože. Na ovim točkama su I posebna mjesta, akupunkturne točke koje se stimuliraju iglicama te tako vraćaju ravnotežu tijelu.


Na radionici AKUPRESUROM DO UNUTARNJE RAVNOTEŽE I MIRA doznat ćete i glavne principe akupunkture, upoznati meridijane I njihovu važnost, te kako primijeniti self-help tehnike akupresure. Ove jednostavne vježbe i tehnike akupresure lako ćete primjenjivati samostalno svaki put kad ste u stresu ili se želite vratiti u ravnotežu. Upoznat ćete I Do-In vježbe koje pokreću protok energije meridijanima .


Možda niste znali da su uši preslika čitavog našeg tijela, tako pritiskom na pravo mjesto možemo ponovo ublažiti svoju bol ili nelagodu. Svaki sudionik dobit će magnetna zrnca za uši, te naučiti koje akupresurne točke na uhu mogu pomoći I kada.


Mnogi ljudi diljem svijeta koriste ove načine vraćanja svog zdravlja jer su jednostavni I moćni! U subotu, 23.10. u 11:30h upoznajte kako drevna medicina akupunkture može biti uvedena u naš svakidašnji život I podržati nas!


Prijave su obavezne radi ograničenog broja mjesta, a rezerviraciju možete napraviti na www.sportsstudio.com.hr (pod rezervacije). Trajanje radionice je do 13h, a lokacija je adidas Sports Studiju (Ilica 21/3). Za pitanja možete pisati na klara@mofit.hr


Radionicu vodi Vesna Mudrinić, magistra akupunkture, koja je svoja znanja i vještine stekla u inozemstvu pod mentorstvima vrhunskih svjetskih stručnjaka za japansku i kinesku medicinu i akupunkturu. Vlasnica je ordinacije za akupunkturu Satori Acupuncture, a detalje možete naći na www.satoriacu.com, te na društevnim mrežama FB, IG.

240 views0 comments
bottom of page