s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page

POSTANI instruktor grupnog fitnessa, NAĐI novu razinu sebe

Updated: Nov 18, 2023


Ljudi koji rade ono što uistinu vole, obično kažu da bi isto radili i bez plaće za to! Srećom, imaš mogućnost raditi ono što voliš i za to zaraditi novac jer Mofit traži ambiciozne, energične, komunikativne, mlade ljude koji žele pomicati svoje granice!


Kada si match za ovaj posao?

Voliš sport i stalno si na biku ili rolama, treniraš već godinama i trebaš novu razinu svog fitness iskustva, dolaziš iz plesne industrije ili si bivši sportaš koji treba promjenu, imaš snagu, koordinaciju i voliš pokret, imaš ludu želju da nešto predstavljaš drugima, želiš govoriti i učiti druge o pozitivnim promjenama! E tada smo tvoj match za ovaj posao!


Par riječi o Mofit fitness klubu:

Mofit je otvorio svoja vrata 2010. godine i od tada pomičemo granice fitnessa i predstavljamo novosti iz svijeta sporta i rekreacije. 2010. postali smo 1. fitness klub koji je u Hrvatskoj uveo Les Mills programe, najvećeg svjetskog fitness branda! U ovih 13 godina svijet grupnog fitness jako se je promijenio; educirali smo mnoge trenere (u zadnjoj godini dana njih 11!), uvodili razne usluge, ali i nove lokacije (adidas Sports Studio u suradnji s adidasom).


Upravo ovaj aktivan tim traži nove trenere LES MILLS BODY COMBAT, LES MILLS BODY PUMP, te Spinning i Pilates instruktore. Imaš li svoj program koji želiš predstaviti također si dobrodošao/la!


Trener bi još trebao:

  • Biti fizički aktivna osoba, koja ima strast za sportskim aktivnostima

  • Imati energije i biti motiviran/a za rad s ljudima, uživati biti u centru pažnje i poticati druge na promjenu

  • Voljeti timski rad, te njegovati komunikaciju s ljudima oko sebe

  • Biti ambiciozan/a i promovirati zdrav životni stil

  • Imati želju za učenjem o fitnessu ali i razvijati se osobno

Imaš li sve uvjete za NOVOG INSTRUKTORA GRUPNOG FITNESSA? Ako da, prijavi se na audiciju MOFIT fitness kluba, 25. i 26.11.2023.



Za prijavu trebaš dobru volju i pozitivnu energiju! Iskustvo nije potrebno; WE HIRE THE ATTITUDE AND WE TRAIN THE SKILL.


Na audiciji trebaš ponjeti adekvatnu sportsku odjeću i obuću (za trening) i biti spreman/a predstaviti se! Proces selekcije i audiciju će voditi profesionalci za recruiting i instruktori tima Les Mills Mofit.


Selekcijski proces trajat će dva dana i to 25. I 26.11. g. od 8:30 h do 17:00 h gdje će se testirati fizički, motorički i mentalni kapaciteti potrebni da bi bio/la vrhunski trener grupnog fitnessa.


Doživi životno iskustvo za pamćenje, bez obzira na rezultat selekcije! Prijave su otvorene do 24.11.2023. u Mofit fitness klubu, Zorkovačka 6, dvorana 100-ka.


Velike stvari ponekad zahtijevaju veliki iskorak! Usudi se, predstavi se u najbolje svjetlu, te postani još bolji/a verzija sebe te vrhunski trener grupnog fitnessa! Uživaj u svjetlima pozornice, educiraj se i razvijaj, te potiči svojim primjereom da se drugi zaljube u zdrav način života!


Sretno svima!

405 views0 comments
bottom of page