s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page

Želiš mijenjati svijet? Postani instruktor Les Millsa



Činjenica je da mnogi ne vole vježbati. ALI, na drugom kraju te iste vage, pravi su entuzijasti, zaljubljenici u pokret, dobar osjećaj nakon treninga, oni koji jure s posla ili fakulteta na omiljeni trening!


Ukoliko si se prepoznao u ovome, te želiš dodatno akciju, novu dimenziju treninga, više znanja i napredak vjerujemo kako možemo tvoju svakodnevicu lansirati uz turbo brzinu!


Mofit fitness klub, jedan od lidera fitnessa u Zagrebu, a djeluje i motivira svoje članove i djelatnike još od 2010. godine. Praćenjem trendova fitness industrije i uz vrhunske, profesionalne partnere: Les Mills, Les Mills Balkan, te adidas aktivno, zajedno, uvodimo promjene u životni stil mnogih!


Upravo ovdje može biti i tvoja uloga - promijeni svoj, ali i dotakni tuđe živote, inspiriraj na bolje! Ako ova informacija budi tvoju znatiželju i unutarnju iskru - prijavi se i otkrij svoje novo ja!





Pozivamo te u Mofit, 11. prosinca, od 10h do 14h, na kasting za instruktore Les Millsa.


Tko se može prijaviti?

Svi aktivni i željni treninga!

Bilo da si profesionalni sportaš, osoba koja žudi za novom karijerom ili naš sadašnji vježbač koji obožava određeni program prihvati priliku i mijenjaj život!


Što te očekuje?

Edukacija za Les Mills programe, timski rad, druženje i zabava na treninzima, prilika za kreativnost i ostvarenje svojih ideja kroz sport i jasno financijska motivacija!


Kako se prijaviti?

Na email: karijera@lesmillsbalkan.com


Les Mills najveći je svjetski brand grupnog fitnesa! Zadržati ovu laskavu titulu nije lako, tako se instruktori Les Millsa educiraju više puta godišnje, kroz posebne kvartalne edukacije, napredne opcije učenja. Iza Les Mills programa stoje razni stručnjaci, analize, najbolja glazba i pokreti koji vježbačima donose rezultat, ali i dobar osjećaj! Biti jači (STRONGER), snažniji i bolji cilj je zajednice Les Mills koja u svijetu broji više od 20 000 klubova ili čak 140 000 instruktora!


Više nego ikada naši sugrađani trebaju poticaj za promjenu, a taj poticaj možeš biti TI! Rezerviraj svoje vrijeme, prijavi se i svi detalji audicije stižu na tvoju adresu!

371 views0 comments
bottom of page