s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page

VRIJEME JE ZA NAŠE NOVE GRUPE I SNAŽNE GLUTEUSE


Gluteusi su jedan od najvećeg i najjačeg mišića na tijelu. Naporno rade svaki dan, omogućavajući nam da sjednemo, ustanemo se, penjemo po stepenicama, nagnemo naprijed prema stvarima. Izgraditi snažne gluteus mišiće (da, ima ih više) neće samo poboljšati tvoju brzinu i eksplozivnost već i zaštiti donja leđa i koljena od povreda. Uz to, dobre vježbe za gluteuse, ciljaju gluteus maksimus, ili glute max kako bi benefit treninga bio najbolji!


Bilo da želite isklesati svoje gluteuse ili samo izgraditi mišiće stražnjice ili se jednostavno pokrenuti ovog proljeća i razgibati tijelo preporučujemo nove programe:


Photo: Huha Photo

ABS&GLUTE pilates


Novi trening koji se temelji na vježbama snage za jačanje i oblikovanje cijeloga tijela, s naglaskom na noge, stražnjicu, donji dio leđa i zdjelicu te jezgru tijela.Od dinamičkog zagrijavanja, do glavnog dijela treninga - uz rekvizite poput mini i pilates loptu, elastičnih traka i bučica, do statičkog istezanja s naglaskom na fleksibilnost.


Kreće: 3.4.23.

Dani: ponedjeljkom i petkom u 20:30h, dvorana Patlidžan



BODY&BOOTY BLAST


Kružni treningu koji obuhvaća sve mišićne skupine zahvaljujući kombinaciji vježbi za snagu i kardio. Snaži kondiciju, izdržljivost i koordinaciju, a aktivira tijelo i um.

Bez obzira jesi li početnik ili dugogodišnji vježbač izgradi snažnije tijelo te olakšaj izvedbu svakodnevnih zadataka. Nuspojava: sagorijevanje kalorija i očuvanje optimalnog sastava tijela.

Cool zar ne?


Kreće: 4.4.23.

Dani: utorak i četvrtak u 9h, dvorana 100tica


Postoje klasici i klasici! Booty postaje jedan od njih. Booty postaje pokret!

Budi i ti dio pozitivne promjene


Za prijave i rezervaciju molimo koristite našu Mofit aplikaciju. Hvala


Vidimo se na treningu

508 views0 comments
bottom of page