s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page

GRUPNI TRENING NEDJELJOM

Updated: Nov 18, 2023


Trend u svijetu je aktivan sportski vikend! U mnogim zemljama tada je najveća gužva, kada su cijele obitelji uključene u rekreativne aktivnosti. To se nekako i čini logično jer tada imamo više slobodnog vremena, te se možemo posvetiti se sebi.


Tragom tih činjenica – posvetiti se sebi i više slobodnog vremena – uvodimo dva poticaja našim članovima za AKTIVAN VIKEND! To su:


1. GRUPNI TRENINZI NEDJELJOM


Svake nedjelje, od 19.11., na rasporedu ćeš naći dva treninga:

u 10 h trening joge ili pilatesa (dvorana Patlidžan),

u 11 h trening srednjeg-višem intenzitetu, funkcionalnog ili cardio karaktera (dvorana 100tica).


Grupe su unaprijed definirane u rasporedu (pogledaj već sad!), te su MIX što znači da će svaki trening biti drugačiji ali u istom gore opisanom stilu treninga. Rezervacije su i za ove treninge obavezne.


Uvođenjem grupnih treninga nedjeljom vježbači dobivaju raznolikost, dinamiku, ali i dozu iznenađenja! MIX treninzi dozvoljavaju našim trenerima da se izmjenjuju kako bi se i sami odmorili vikendom.


2. POSEBNA ČLANARINA - WEEKEND WARRIOR

Weekend warrior članstvo vrijedi od petka u 12 h, do nedjelje u 22 h. U ova 34 h, vikendom, vježbati možeš koliko želiš, bilo u teretani ili na grupnima.


Cijena WW je 63 € za 3 mjeseca ili 21 € mjesečno, bez pauze, te uključuje sve vikende od npr 19.11. do 19.1.23. Plaćanje je moguće na recepciji ili online (pod cjenik)

Planiraj treninge, kombiniraj jače i slabije intenzitetom, jer tjedan iza treba odraditi posao i obaveze. Za one koji žele postići svoje fitness ciljeve i uskladiti aktivnosti, predlažemo savjetovanje s trenerom. Info na recepciji.


Naš zimski motoa je "TKO JE LUD DA ZIMI SPAVA, KOD NAS JE ATMOSFERA ZA TRENING PRAVA" stoga zaboravi na lijene, usporene vikende. Aktiviraj se i dočekaj skijanje i zimske, outdoor aktivnosti, te proljeće u punoj snazi.


552 views1 comment

1件のコメント


znači li to da treninzi nedjeljom ne ulaze u redovnu mjesečnu člansrinu nego samo u WW paket?

いいね!
bottom of page