s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page
Writer's pictureMofit Fitness club

SUPER QUARTERLY I PROSLAVA 10. GODINA SURADNJE LES MILLS I MOFIT

Updated: Nov 29, 2023




Mnogo je načina kako otkriti sportsku aktivnost koja ti najbolje odgovara. Uvjeti za to svakako su uvijek isti – trebaš biti aktivan, istraživati razne lokacije i sportove, vrijeme dana kada ti odgovara trenirati, društvo u kojem možeš trenirati... Obično nakon par mjeseci ustrajnosti naći ćeš svoj optimalan trening jer srećom danas ima toliko mogućnosti da SVATKO može imati svoju aktivnost koju voli i u kojoj uživa!


No u tom istraživanju zašto čekati par mjeseci?


Naime, svakog prosinca, Mofit organizira SUPER QUARTERLY! Na ovom eventu u gotovo pet sati uzastopnih, besplatnih treninga, možeš istražiti i doživjeti u svoj punoći i energiji NOVA LES MILLS izdanja.


Što to znači za tebe?


Nova izdanja redovito, više puta godišnje, kreirana su od stručnjaka Les Mills s Novog Zelanda, te predstavljena kroz edukacije instruktorima diljem svijeta. Naši, Mofit instruktori, dio su ove zajednice (Les Mills tribe)!


Nova izdanja za vježbače znače nove koreografije, dodatno opterećenje, napredak u položajima, te niz novih izazova za tijelo i um. Za programe je potvrđeno da su sigurni (potvrđeni od Svjetske zdravstvene organizacije WHO), te da ako se rade redovito (minimalno 3 mjeseca ) - DAJU REZULTAT!


Pozivamo te 09.12.23. ,a tada istraži svoje fitness granice i upoznaj ovu LES MILLS zajednicu Hrvatske i Balkana.


Naime, ovaj dan poseban je za Mofit jer tada slavimo i 10. godina suradnje s Les Mills brandom, te smo domaćini našim partnerima iz Les Mills Balkan, ali i ostalih trening centara diljem Hrvatske!


Treniraj uz vrhunske, međunarodne instruktore Les Mills, naše inhouse i gost trenere i doživi energiju, zajednicu koja te podupire u tvojim fitness ciljevima!


Raspored je:


16:00 h BODY PUMP

17:10 h TONE

18:00 h CORE

18:50 h BODY BALANCE

19:55 h BODY COMBAT


Krećemo s Body Pump-om, grupnim treningom snage kojeg jednako obožavaju žene i muškarci. Slijedi Les Mills Tone, novi je u našoj ponudi, a daje optimalnu kombinaciju snage, cardia i cora. Les Mils Core osjeti svoje abs-e na najjače, u rekordnom vremenu. Body Balance prekrasna, kombinacija Yoge, Pilatesa i Thai chija koja snaži tijelo, a smiruje um. Istovremeno i nježan i jak! I za kraj, Body Combat trening visokog intenziteta, inspiriran borilačkim vještinama protrest će svaku stanicu u ovu subotnju večer.


Iza nas više od 30 kvarterli događaja, a ovaj put spremamo ti najbolje od sebe! Pripremili smo naš adventski kalendar i nagrade, degustaciju, posebne cijene.


Prijaviti se možeš putem obrasca >




Zabilježi subotu, 9.12. od 16 h, s prijateljicom. Jer taj dan svi dobivaju. Vidimo se

689 views1 comment

1 Comment


Iva Crnogorac
Nov 26, 2023

Super, nadam se da će LM Body Balance biti na tjednom rasporedu! I još nema linka za prijavu...

Like
bottom of page