s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page
Writer's pictureMofit Fitness club

Radionica: Heart Opening FLOW & Yoga Nidra GLOW



Proljeće je vrijeme kada se život ponovo budi, novih početaka, ljubavi, planova... tada se vraćamo u svijet, postajemo aktivniji nakon zime i spremni smo ostvarivati. Ovo je možda i bolje vrijeme za postavljanje ciljeve nego zimi jer imamo i veću šansu i energiju da to i ostvarimo. Duži dan daje nam do znanja kako je vrijeme da postanemo aktivniji, izađemo iz hibernacije, ... stoga neka ovaj period bude prava tranzicija svjetlijem i lakšem načinu života.


Pozivamo te na Master Class Heart Opening FLOW & Yoga Nidra GLOW. Posebnim vježbama disanja Pranayame ispunit ćeš se svježom pranom (energijom), te pročistili energetske kanale (nadije). Heart Opening Yoga Flow je niz yoga pozicija koje se fokusiraju na prsni koš i srčani energetski centar.


Dio Master class rezerviran je za Yoga Nidra ili Yogijski san gdje u ležećem položaju (shavasana), kroz vođenu meditaciju i vizualizaciju, tijelo dovodimo u posebno stanje relaksacije. Naime, 30 min Yoga Nidre ekvivalentno je 3-4 sata sna! Za to vrijeme jača hormon sreće koji stvara osjećaj mira i relaksacije. Drevni zvukovi Gonga, Tibetanskih zdjela, Koshi, Kalimba i Rainstick pokrenut će nova čišćenja i detox.


Radionica je namijenjena svima koji: žele regenerirati tijelo i um, smanjiti razinu stresa, poboljšati san, ojačati imunitet i fokus, pročistiti organizam, i razbuditi cijelo tijelo!


Vrijeme: 01.03. u 19:30 h, trajanje 2 h

Cijena je: 20 € ili uhvati

Early birds 15 € do 23.2.


Mater Class je pripremila i vodi Matea Maršić, Dharma Yoga „Life of a Yogi“ RYT 500, te instruktorica adidas Sports Studia više godina.

Za radionicu je potrebno donijeti sportsku, ugodnu odjeću, te ne konzumirati jelo 3 h prije radionice. Radionica se održava u adidas Sports Studiju, Ilica 21/3.


Rezervacije su obavezne putem naše aplikacije na www.sportsstudio.com.hr

Pridruži nam se na ovom 2-satnom Master Classu, okupaj se svježom energijom i kreni u novi period.


Let's FLOW & GLOW together, pridruži nam se!

388 views0 comments

Comments


bottom of page