s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page

PROSLAVA 10 GODINA SURADNJE LES MILLS I MOFITA

Updated: Nov 10, 2023


Davne 2013. godine za Les Mills smo čuli putem internet tražilica. Nitko u Hrvatskoj ili većina nikad do tada nije čula za ovaj brand!


U okruženju gdje samo 5% stanovništva vježba, a obrazaca o (ne)vježbanju ima puno, krenuli smo u izazov: kako predstaviti novi način vježbanja, tako specifičan, tako drugačiji?


Od otvaranja svojih vrata 2010. Mofit svojim članovima predstavlja svjetske trendove i novitete, ušli smo i u suradnju s Les Millsom: hrabro, inspirirani, uvjereni da će sve biti uspješno i za vježbače i za klub! Bili smo prvi u Hrvatskoj koju su prepoznali snagu Les Mills branda!


Ponosni smo na uloženi trud kroz ove godine, niz generacija koje su se zaljubile u Les Mills, a neki su od vježbača danas postali i najveći zagovornici ili čak instruktori! Sretni smo i zahvalni na podršci branda Les Mills, te regije Balkan, na partnerstvu, dobroj namjeri i zajedničkoj želji da nudimo najbolje našim vježbačima kroz trening, promocije, motivaciju!


Danas većina naših vježbača zna za DOBAR OSJEĆAJ nakon treninga, ali i osnovne činjenice LES MILLSa:

  • sve je započelo s četverostrukim Olimpijcem - Les Mills - i njegovom teretanom u Aucklandu (1968.g.),

  • posao je nastavio sin Phillip, uz suprugu Jackie, te su stvorili koncept novog pristupa fitness treninzima,

  • programe Les Mills kreiraju stručnjaci i vrhunski profesionalci, te su znanstveno potvrđeni i tako mijenjaju živote,

  • treninzi kombiniraju najbolju svjetsku, hit glazbu, nove i efikasne pokrete, inspirativne, educirane instruktore koji trening odrađuju zajedno s tobom,

  • brand Les Mills živi kroz moto “za zdraviji planet” te stalno doprinose zdravijem životnom stilu ljudi,

  • Les Mills danas ima urede u Londonu, Hamburgu, Tokyo, Shanghai, Stockholm, Chicago i Dubai,

  • Les Mills je u ponudi u više od 18 000 licenciranih klubova diljem svijeta, u 105 zemalja, a sastoji se od 130 000 instruktora koji svojim primjerom i radom inspiriraju vježbače da postanu najbolja verzija sebe!


Ponuda programa u Mofitu mijenjala se je kroz vrijeme, uvjetovana trendovima... od Body Balance i S'hbama, te GRIT Athletics i Cardio, do danas novijih koje možeš probati - Core i Tone. Mofit, danas, ima 6 live (s instruktorom na bini) programa i trudimo se entuzijazam i ljubav za fitness predstavljati zajednici i dalje jednakim žarom.


U ovih 10 godina rada iza nas je više od 30 promocija ili Quarterly-ja gdje smo uz odlične treninge, svoje članove potaknuli da isprobaju nove programe (koje se možda ne bi inače usudili) ali i da osjete pripadnost fitness zajednici. Uz druženje, degustacije, te temetske zabave, trudili smo se učiniti klub mjestom za opuštanje i trening svih nas!


I zato, upiši u kalendar - 09.12. - i pridruži se našoj proslavi i tradicionalnom SUPER QUARTERLY-ju jer spremamo odličan trening i još bolju zabavu!


Detalji slijede ....

332 views0 comments

Comments


bottom of page