s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page

Prosinac u Mofitu

Updated: Dec 9, 2022



Advent u našem gradu daleko je poznat; od Fuliranja, Tunela Grič, klizališta, .. svaka lokacija ima svojih specifičnosti i ljepota.


Kako bismo doprinjeli tom prekrasnom osjećaju ove godine pridružili smo se s našim Mofit adventom! Za vas smo pripremili nekoliko događaja, a to su:


Adventski tjedan od 12. do 16.12.


Ovaj tjedan od 16 do 21h u našem Lime baru možete sresti mlade, entuzijastične obrtnike, kreativce i dizajnere koji će predstaviti svoje radove. Zapratite ove zanimljive mlade ljude, upoznajte njihov rad, nabavite poklone na vrijeme, baš ovdje!


12.12. izlaže:


ROCK KIŠTRICA BILJA (Sandra Rok)

Obrt za proizvodnju kozmetike, te linije prirodne kozmetike. Proizvodi su ručno rađeni iz pomno biranih organskih sirovina. Izlaže 12.12. od 16h do 21h.




13. i 14.12. izlažu


MINERVA COLLECTION NAKIT (Jelena Fogec)

Dizajn i izrada nakita (prstenje, naušnice, ogrlice, narukvice u mjedi, srebru i bakru) Izlaže 13. i 14.12. od 16h do 21h




BRAND TEJA unikatne sklopive vrećice/torbe GABLEC I PLAC (Doroteja Mahović-Kudrna) Izlaže 13. i 14.12. od 16h do 21h

Darujte ekološki, unikatan i praktičan modni dodatak!



BRAND STELAKASTELA (Stela Katurić)

Dizajn i izrada unikatnog nakita te dekorativnih predmeta od drva (maslina, rogač, mandarina,..) ili kombinaciju drva i metala kao što su bakar i mjed.

Izlaže 13. i 14.12. od 16h do 21h



BRAND DOLLYCE (Snježana Marinčić)

Dizajn i proizvodnja božićnih šalica, majica, hoodica I sweatra

Izlaže u baru

FB Dollyce





Posjetite naš Lime bar nakon treninga, ili jednostavno stvarite u prolazu, te pogledajte, poklonite svojim najdražima unikatan poklon, izrađen s ljubavlju. Podržimo hrvatsko.

Flea Market - 17.12. od 17h do 19h




Oslobodite se tereta prošlosti, malih konfekcijskih brojeva, zamijenite, prodajte odjeću koja vam ne odgovara, ili onu koja iz bilo kojeg razloga nije više prihvatljiva.

Na Flea marketu izažu se samo odjevni predmeti koji su održavani, u dobrom stanju, čisti i/ili novi.

Odbacimo višak, rješimo se neporebnog, razmijenimo energiju, donesimo nove stvari u svoje živote i nastavimo dalje "lakši"!

Prijaviti se možete na sanja@mofit.hr


A meni sretan Božić


Već niz godina u suradnji s O.Š. Augusta Šenoe organiziramo dobrotvornu akciju darivanja obiteljima koje su imovinski ugrožene s područja Trešnjevke.



Od 08.12. do 21.12. sakupljamo prehrambene namirnice, higijenske potrepštine, te igračke za 5 obitelji.


Djeca su dobi: dječaci (1. godina, 4. godine, 5 godina, 8 godina, 12 godina, 17 godina), te djevojčice (5 godina, 8 godina, 9 godina, 11 godina, 15 godina, 18 godina).


Na recepciji kluba možete naći listu namirnica, te se upisati kako bismo imali čim raznovrsnije proizvode. Zahvaljujemo se na svakoj donaciji, te dobroj volji i želji da zajedno uljepšamo ove praznike onima koji trebaju podršku. Hvala.

Ovog adventa svratite do Mofita, čeka vas i kuhano vino začinjeno prekrasnim Harrisa začinama.... vidimo se!


Sretni blagdani Mofit tim




566 views0 comments
bottom of page