s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page

Predstavljamo gosta: Milan Ivetić, osnivač i CEO Drugačiji fitness
Znamo da se je većini teško fokusirati na vježbanje i zdrave životne navike. Mnogi postanu vrsni u svojim izlikama zašto ne mogu vježbati, a neke od klasika su : nemam vremena i nemam novaca. Drugi pak motivaciju nalaze sami u sebi, znamo da čuči duboko u nama, treba je pokrenuti! Dok s jedinim dijelom našeg stanovništva, bave se stručnjaci iz svijeta fitnessa, wellbeinga, nutricionizma,... A neki podjedinici su u toj niši izgradili svoju uspješnu profesiju!


Danas vam predstavljam Milana Ivetić, ukratko - poslovnog partnera i prijatelja Mofita!


Milan je osnivač tvrtke iFit iz Novog Sada, a bave se uslugama konsultinga, digitalnog marketinga, te podrška su fitness klubovima po pitanju mentorstva, poboljšanja prodaje, regrutacije i selekcije kadra, .. Kako je počeo suradnju s Les Mills, što mu je bila nit voditelja kroz poslovanje, kako su se nosili s covidom, gdje vidi prilike i mogućnosti u fitnessu, te kako vidi suradnju s Mofit- om doznaj u našem intervju:

Hvala Milanu na ovom razgovoru, na uspješnoj i podržavajućoj suradnji.


Proslavu suradnje te nove koreografije Les Mills programa doživjeti možeš ove subote, od 16 h do 21 h, na besplatnoj promociji SUPER QUARTERLY-ja!

Prijavi se putem weba (pod raspored)! Vidimo se!

267 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page