s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page

ODRASLI PENJAČKA GRUPA KREĆE OD 22.01.24.




Penjanje u zatvorenom (indoor climbing) pruža jedinstven spoj fizičkih i mentalnih izazova, što ga čini idealnom aktivnošću ako se želiš osloboditi tradicionalnih fitness rutina.


Tečajevi i treninzi penjanja, entuzijastima i ljubiteljima prirode, daju priliku za učenje, vježbanje i usavršavanje penjačkih vještina u kontroliranim uvjetima.


Tragom vaših pitanja, od 22.01.2024. uvodimo odraslu penjačku grupu, a koja se održava ponedjeljkom u 20,00 sati, i to u vremenu od 22.01. do 22.04.2024. godine.


Bilo da si početnik koji uči osnove ili iskusni penjač koji traži napredne izazove, ili partnera za penjanje, na ovoj grupi za odrasle naći ćeš:


  1. različite smjerove prikladnih za penjanje

  2. podršku kroz znanje i iskustvo naših višegodišnjih instruktora

  3. sigurnosne protokole, tehnike penjanja i opremu

  4. fizičku aktivnost koja utječe na cijelo tijelo

  5. druženje i osjećaj samopouzdanja i napretka


Ovo je mjesto za odrasle željne novih izazova koji istražuju svoje fizičke i mentalne granice. Za prijave i detalje molimo pisati na fitness@mofit.hr.


Što dobivaš upisom na OPG?


Penjanje u zatvorenom je vježba za cijelo tijelo koja uključuje mišiće od glave do pete. Penjači razvijaju snagu, fleksibilnost i izdržljivost dok se kreću različitim rutama, poboljšavajući ukupnu fizičku kondiciju.


Penjanje zahtijeva usredotočenost, rješavanje problema i mentalnu snagu. Navigacija izazovnim rutama zahtijeva strateško razmišljanje, poboljšanje kognitivnih vještina i poticanje mentalne otpornosti.


Ritmička i ponavljajuća priroda penjanja može imati meditativni učinak, oslobađa stres. Dostizanjem vrha, zadovoljstvo i osjećaj ispunjenja nameću se sami od sebe!


Zajednička penjanja kroz prijateljstvo i interakciju stvaraju društvo u kojoj se svi dobro osjećaju i vole biti.


Penjanje je više od puke tjelesne aktivnosti – to je cjelokupno iskustvo koje njeguje i tijelo i um. Dok odrasli sve više traže jedinstvene načine da ostanu aktivni, penjanje u zatvorenom prostoru obećava avanturu koja nadilazi zidove penjačke dvorane i ulazi u područja osobnog rasta.


Pripremi se, prihvati izazov i otkrij visine koje ti penjanje može dati, u dvorani i tebi iznutra.



360 views0 comments
bottom of page