s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page

Les Mills Saturday Mix promocija je tu

Updated: Oct 21, 2021



Kako pronaći motivaciju, pokrenuti se i otići na trening nakon stanke, bolesti ili zahtjevnog dana na poslu? Možeš li uopće zamisliti da obaviš sve obaveze i da s uzbuđenjem isčekuješ novi trening?


Uvjereni smo da je nova Les Mills Saturday Mix promocija tvoja prilika gdje ćeš naći sve to: motivaciju, fantastične treninge, druženje I dobar osjećaj!


Raznovrsni programi, koje razvijaju stručnjaci kako bi trening bio pristupačniji, uzbudljiviji i učinkoviji tu su za tebe već ove subote u 18h!


Nova izdanja "Unstoppable" pomiču granice svakog vježbača, a noviteti su:


U Grit 37, kroz jednostavne kretnje i različite fokuse, postići ćeš maksimalan intenzitet i osjetiti benefite sagorijevanja kalorija još dugo nakon treninga.


Body Pump 118 usmjeren je na snagu i definiciju kroz dobro poznati, efekt više ponavljanja manjih težina (REP). Uz vruće glazbene trackove stiže I bonus za tvoju snagu!


Body Attack 113, donosi više eksplozivne energije, ali te diže na razinu više!


Novo izdanje Body Combat 88 donosi još više intenziteta, snage, a time i samopouzdanja! Ovog puta trening u fokusu ima aktivaciju i jačanje regije gluteusa i donjeg dijela tijela kroz brze promjene tempa i čučnjeve!





Les Mills treninzi poznati su po vrhunskom izboru glazbe koja prati pokret, I gura te preko granica! Ni instruktori neće te ostaviti ravnodušnim, te bez obzira na umor postići ćeš novu razinu osobne energije!


Osjećaj zadovoljstva i samopouzdanja, na kraju je savršena nagrada!


Budi sa nama 9.10. na

18h do 18:45 BodyAttack i BodyCombat mix

18:45 do 19:15 BodyPump

19:30 do 19:45 GRIT


Prijave su obavezne putem maila na info@mofit.hr ili na recepciji kluba.

Sve nove očekuje PROMO cijena za upis, a za privedenog člana ostvaruješ GRATIS mjesec vježbanja!


Mofit fitness klub u ponudi ima četiri Les Mills progama, a možeš ih kombinirati neograničeno nakon upisa! Već za tri mjeseca očekuj svoj rezulat! Svaki program ima lakše I teže opcije poketa stoga ga mogu pratiti početnici, baš kao I zaljubljenici u fitness!


Be unstoppable!

196 views0 comments
bottom of page