s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page

Fuel your Stamina - novi challenge prijavi se




Nova godina, novi izazov za tebe u našoj teretani. Ovaj put odlučili smo izazvati te u izdržljivosti na Air Biku! Naime, Air bike je bicikl s dodatnim ručkama za aktivaciju gornjeg dijela tijela i otporom koji nastaje strujanjem zraka, tako omogućuje brzi ulazak u visoki intenzitet rada.

Kako izgleda izazov?

Pratiš kratke izmjene intenzivnog rada, u trajanju od 20 sekundi, i odmora u trajanju 10 sekundi. Tvoj cilj je izmijeniti što više intervala držeći opterećenje na visokoj razini. Izazov se provodi u kategorijama za muškarce i žene.


Zašto ovaj izazov?

Air bike pokreće cijelo tijelo, snaži mišiće (gornji dio tijela, noge, stražnjice, te mišiće trupa) i jača izdržljivost. Otpor zraka čarobni je dodatak i za početnike i napredne vježbače jer što jače radiš, otpor je jači!


Što očekuje najizdržljivije?

Nagrade koje smo pripremili za obje kategorije su 1x mjesečna članarina, 1x osobni trening s trenerom i druge nagrade.


Kada počinje i kako se prijaviti?

Prijaviti se možeš na recepciji kluba, ili treneru u teretani.


Izazov počinje u ponedjeljak 29. 1. 2024. i traje do 2. 2. 2024. U tom periodu imaš priliku 2x testirati svoj rezultat i konkurirati za nagrade. Minimalan broj sudionika je 20 po kategoriji.


Trening na Air bike olakšava san, smanjuje kolesterol, jača snagu uma, poboljšava seksualni život, reducira stres... dovoljno za prijavu, zar ne?


Čekamo te.

314 views0 comments
bottom of page