s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page

BASIC MOVES radionica - 08.06.


Na svojem fitness putu, većina vježbača će se u nekom trenutku susresti s utezima i vježbanjem s opterećenjem, ključnim I'igračima” u postizanju oblikovanog, utegnutog i zdravog tijela.


Uslijedit će bezbroj pitanja i nedoumica poput: s kojom kilažom raditi, koliko ponavljanja/serija odraditi, koliko treba trajati izvođenje samog pokreta, koliki treba biti opseg pokreta, te slično. Odgovori na sva ova pitanja direktno utječu na kvalitetu i uspješnost treninga pa tako i na postizanje željenih rezultata.


Na sljedećoj Basic moves radionici naši treneri će detaljno razjasniti što je trening jakosti, a što trening hipertrofije - dva najčešća koncepta treniranja s opterećenjem. Definirat će se njihove različitosti, odnosno kako isplanirati trening za maksimiziranje jakosti, a kako za povećanje mišićne mase.


Uz stručan nadzor naših trenera, jedan od ciljeva radionice jest osvještavanje muscle-mind konekcije, odnosno pravilne aktivacije mišića prilikom izvođenja pokreta, što je ključno savladati prije rada s opterećenjem.


Za one naprednije, naši treneri će vrlo detaljno razraditi planiranje treninga jakosti i treninga hipertrofije, uzevši u obzir sve varijable treninga: od opterećenja i broja ponavljanja pa sve do, vrlo bitnog, vremena odmora tijekom samog treninga, ali i između treninga.


Dođi na radionicu 08.06.2024. u 12.30h u dvorani 100 unaprijedi sebe i svoje znanje o vježbanju kako bi postigli najbolje, i dugoročne rezultate, a usput se dobro zabavi i druži uz besplatni proteinski shake u Mofit zajednici.


Cijena za early bird prijave do 31.05. iznosi 16 € , nakon tog datuma iznosi 21 €.

Prijave su preko našeg web stranice I rasporeda. Za potpunu rezervaciju mjesta potrebna je uplata kotizacije na recepciji Mofit fitness centra.

Vidimo se

278 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page