s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page

Proljetna promocija Les Mills stiže - doživi sve i više!

Updated: Apr 9



Proljeće je vrijeme obnove, buđenja i aktiviranja, a u MOFIT-u smo spremni obogatiti tvoje fitness iskustvo s najnovijim Les Mills izdanjima koja odražavaju energiju ovog godišnjeg doba – entuzijazam, snagu, buđenje! Nova izdanja Les Mills BodyPump, Core, Tone, BodyAttack i BodyCombat treninga čekaju te na promociji 13.4.24.


Dođi i isprobaj:

Les Mills BodyPump: Osjeti aktivaciju svih skupina mišića na treningu s utezima koji će te ojačati i oblikovati kao nikada prije.

Les Mills Core: Aktiviraj svoj core i poboljšaj stabilnost i posturu s fokusom na snažno središte tijela koje te cijeli život drži uspravno.

Les Mills Tone: Povećaj potrošnju kalorija i oblikuj svoje tijelo s programom koji kombinira kardio i snagu za učinkovit i dinamičan trening.

Les Mills BodyAttack: Visokoenergetski kardio trening koji će te izazvati da pružiš maksimalan napor i postigneš izvanredne rezultate. Spremi se na visoki intenzitet!

Les Mills BodyCombat: Otkrij svojeg unutarnjeg borca- trening inspiriranim borilačkim vještinama osnažiti će te, osloboditi stresa dok se krećeš uz ritam glazbe. Stress free na najjače!


Raspored:

9:00 h BodyPump

10:00 h Tone

10:45 h Core

11:30 h Body Attack

12:15 h BodyCombat


Prijavi se i rezerviraj svoje mjesto putem našeg weba pod Raspored ili putem naše mobilne aplikacije. Prijaviti se možeš i na recepciji kluba. Ili nam samo piši na info@mofit.hr


Dođi s pozitivnom energijom, povedi prijatelje jer ovi treninzi su za otvoreni i besplatni za sve! Čeka te druženje, novo iskustvo, trening koji podiže nove ljestvice mogućnosti, degustacija...


Iskoristi priliku, probudi svoje tijelo i um, neka ovo proljeće bude vrijeme tvoje transformacije i aktivacije! Do ljeta raketa, jer zajedno možemo postići izvanredne rezultate!


781 views0 comments
bottom of page