s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page

LES MILLS PROMOCIJA - SPRING AWAKENING

Updated: Mar 29, 2023U svemu, pa tako i u fitnessu, usmena preporuka je dobra stvar. Ipak, bolje od usmene preporuke je osjetiti i doživjeti iskustvo na vlastitoj koži!


Vjerujemo kako je zdravlje svima nama prioritet. U bolesti se ne možemo kretati, raditi, uživati s prijateljima, a obične svakodnevne funkcije su teške, mučne i bolne. Upravo zato sigurni smo da svatko može izgraditi moć i snagu kojom raspolaže i stvara svoj život!


Na tom tragu, nova prilika za buđenje ovog proljeća i otvaranje sebe stiže! Pozivamo te na novu promociju Les Mills SPRING AWAKENING!


Datum za rezervaciju je: 15.04.23.


Taj dan upoznati možeš, mnogima već dobro poznate programe: BODY PUMP, GRIT, BODY COMBAT, BODY ATTACK, ali bit će predstavljen i NOVI CORE za kojeg već sad znamo da će mnogi obožavati!


Fotografije: Huha Photo


CORE transformira mišiće torza, kukova i stražnjice te jača stabilnost, pojačava brzinu smanjuje mogućnost povreda. CORE je kreiran za sve razine vježbanja, a osjetit ćeš novu snagu i agilnost!


Raspored treninga 15.4.2023. je:

10:00 h BODY ATTACK

10:45 h CORE

11:15 h BODY PUMP

12:00 h GRIT

12:30 h BODY COMBAT


Ne propusti ovaj nalet proljetnog buđenja i energije! Uhvati val osobne promjene i nove razine zdravlja i dobrog osjećaja.


SPRING AWAKENING promociju prezentirat će Mofitov tim Les Mills instruktora, predvođenih nacionalnom prezentericom Brankom Jurić Tomašević!


Najnovija izdanja treninga LES MILLS, top glazbeni hitovi, novi pokreti, te dugo isčekivani novi trening Les Mills Core – na dohvat su tvog klicka – prijavi se OVDJE!


Na LES MILLS promociju pripremili smo posebne lude cijene za nove upise, degustacije, druženje i dobru zabavu!


Probudi svoje tijelo i um i pamti ovo proljeće po vrhunskim rezultatima! Ostvarimo ih zajedno!


Vidimo se

Mofit tim

1,635 views0 comments

コメント


bottom of page