s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page

Želiš živjeti svoj san? Prijavi se za audiciju i budi trener grupnog fitnessa!

Updated: Apr 23
Mofit fitness klub slavi 14 godina svog rada. Na 1600 m2 prostiru se: teretana (550m2), dvorana 100 tica, dvorana Patlidžan (Body&Mind), unutarnja penjačka stijena, garderobe, Lime bar, te wellness centar s masažama. Licencirani smo predstavnici Les Mills grupnih treninga više od 10 godina, te smo jedini Spinning centar u Zagrebu. Svi naši djelatnici redovito se i stalno educiraju. Živimo i radimo svoj san.


U MOFIT-u vjerujemo u raznolikost fitness pristupa koji obuhvaća sve aspekte zdravlja i

dobrobiti. Mi smo zajednica, druga obitelj, ali i izvor inspiracije za sve koji tragaju za boljim

zdravljem, snagom i vitalnošću. Naša misija je uspješno mijenjati svijet tako da otkriješ snagu u sebi, prihvatiš izazove, rasteš fizički, mentalno i emocionalno, a izgradnja mišića i prženje kalorija samo su nusproizvod.


Uspjeh naših vježbača i naš je uspjeh! Tu sad nastupaš ti!


Pozivamo te na audiciju 11. i 12. svibnja, 2024. jer Mofit traži instruktore za: pilates,

Spinning, funkcionalni trening, TRX, te Les Mills programe – Combat i Core.


Ako si mlađa osoba željne promjene, akcije, učenja, timskog rada prijavi se na našu audiciju jer tražimo instruktore koji će doprinijeti svojom energijom i znanjem u ostvarenju rezultata našim klijentima. A za to trebamo samo najbolje!


Bilo da si bivši sportaš, rekreativna jogistica, ili KIF-ovac ovo je oglas za tebe. Važno je samo da imaš želju za znanjem, ljubav prema podučavanju i sposobnost inspiriranja drugih. Ovaj izazov gurnut će te van granica i donijeti inspiraciju kolega trenera koji su isto putovanje iskusili prije tebe!


Trener treba imati: fokus na ciljeve, biti strastven/a po pitanju sporta, entuzijastičan/a i

motiviran/a u želji da potičeš na promjenu, iskustvo je poželjno ali ne i presudno...


Nudimo ti: dinamično radno mjesto, redovitu edukaciju, timski rad, otvorenu komunikaciju, zabavu i osobni i profesionalni napredak. Postani dio nečeg većeg, pošalji svoj životopis i motivacijsko pismo na fitness@mofit.hr najkasnije do 5. 5. 2024. (predmetom e-maila "Prijava za audiciju"). Motivacijsko može biti i u video formatu (do 0.20 sec).


Audicija je prilika da predstaviš svoj talent, svoju vibru. Iskoristi je jer ova dinamična Mofit zajednica trenera čeka te s nestrpljenjem!

Nakon prijave svi detalji stižu na tvoj mail.


Vidimo se

574 views0 comments

Commentaires


bottom of page