s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page

Osnaži se uz radionicu "POZDRAV SUNCU OD A DO Z"

Stižu hladni, kratki zimski dani, kiše padaju, sunce skoro da ne vidimo - naša energija pada iako je toliko toga što bismo htjeli u svom danu i životu.


Postoji li nešto praktično i moćno što možeš učiniti za sebe i ako imaš samo 5, 10 ili 15 minuta vremena? Nešto što će postići da se dobro osjećaš, i dobro izgledaš? Poboljšati ti fizičko držanje i mentalni stav.


Postoji.


Kako energizirati svoje tijelo i um, i vratiti sjaj svom licu jednostavnom i moćnom praksom, doznaj na radionici ovog petka, 24. 11. u 19.30 h - “POZDRAV SUNCU OD A DO Z”!


Pozdrav Suncu (Surya Namaskar) je praksa koju od davnina izvode jogiji, a danas i većina ljudi uspješnih u svojim zanimanjima. LeBron James, Cristiano Ronaldo, Tom Brady, Kate Hudson, Gisele Bundchen, Jennifer Aniston, Matthew McConaughey, Sting samo su neki od mnogih koji uživaju blagodati ove prakse.


Nauči kako se napuniti toplom i pozitivnom energijom koja ti daje polet i revitalizira te. A i zajedno ćemo uraditi praksu.


Dobrobiti:

Osnažuje imunitet, povećava energiju i snagu uma

Poboljšava cirkulaciju/ zagrijava tijelo što pomaže otklanjanju toksina iz tijela

Poboljšava probavu i sagorijevanje masnoća

Podmazuje sve zglobove

Osnažuje i poboljšava fleksibilnost mišića, zglobova i kralježnice

Osvježava rad srca i ubrzava ga

Potiče dobar rad cijelog endokrinog sustava, žlijezdi i hormona

Poboljšava koncentraciju, pamćenje i san

Daje koži ljepšu put i vraća sjaj pogledu

Daje snagu i vitalnost za dugovječnost

Poboljšava disanje i pritom smiruje um.


“Pozdrav Suncu” čini te sretnom i zadovoljnom, a tijelo postaje gipko i čvrsto”.

Ako se ova praksa izvodi polagano ima smirujući i meditativni učinak, ako se izvodi brzo daje snagu i vitalnost.


Koju verziju Pozdrava suncu odabrati

Kako postići progresiju

Kako održavati dosljednost

Kako ispravno disati (Svaki pokret ima svoj dah)

Koji način izvođenja je najbolji za tebe


Kako ispravno izvoditi Pozdrav suncu i samim time postići maksimalne dobrobiti ove prakse, imaš prilike saznati na radionici 24.11. u 19.30 h u adidas Sports Studiu i na efikasan i zabavan način sa sobom ponijeti praksu za čitav život.


Radionicu vodi, naša instruktorica Kira Maras, RYT 500 (Registered Yoga Teacher) koju srećeš na treninzima Body&Mind programa i u Mofitu i u adidas Sports Studiu.


Za radionicu je potrebna: prijava preko web stranice adidas Sports Studia (www.sportsstudio.com.hr pod Raspored), ponjeti ugodnu odjeću za trening, nejesti barem 3 h ranije.

Cijena je 20 €, a trajanje 2 h.


Postani Master svojih Pozdrava suncu, makni pitanja, dileme i nesigurnosti. Zakorači sigurno i poletno u dan i svoj život. Pridruži se radosti i novoj energiji ove zime. Vrijeme je za NOVO i svježe. Here comes the sun, i kada sunca nema. Zasjaj novim unutarnjim sjajem.Pripremila: Kira Maras, RYT 500 (Registered Yoga Teacher)

337 views0 comments

Comments


bottom of page