English

AEROBIC

GRUPNE VJEŽBE

Svi imamo različite potrebe , a i bio-ritam nam je sasvim drugačiji. Upravo zato, nudimo Vam nekoliko vrsta aerobic programa koji se razlikuju po intenzitetu vježbanja i terminima kad se održavaju. Vrsta glazbe, kao i dvorane za vježbanje svojim uređenjem i atmosferom dodatno motiviraju.
Ovisno o Vašim potrebama, interesu i slobodnom vremenu vjerujemo da ćete moći odabrati neki od ponuđenih programa.

 

Neograničeno korištenje aerobnih programa omogućava različiti pristup vježbanju, čini trening zabavnim i motivirajućim. Niste li sigurni koji program odabrati, dođite i zajedno s našim osobljem odaberite najbolje za sebe. I Vi to možete! Dajte si priliku i uvjerite se.

 

 

TABLICA

INTENZITETA

NISKI INTENZITET

SREDNJI INTENZITET


VISOKI INTENZITET


VRLO VISOKI INTENZITET


PILATES

CARDIO PILATES

BOOTY & CORE

LES MILLS BODY COMBAT

YOGA

POWER YOGA

LES MILLS BODY ATTACK


SPINNING

SPINNING*

SHBAM

TRX

GRIT

YOGILATES

TRX

LES MILLS BODY PUMP

HIIT


Booty & Core

Cardio mix predstavlja filozofiju treniranja na principu iznenađenja u kojem se svaki trening izmjenjuju različite vrste aerobika. Prednost ovakvog načina vježbanja je u razbijanju monotonije uvijek identične vrste programa i u zanimljivosti što nikada ne znate kakav vas cardio trening čeka, naravno intenzitetom prilagođen velikoj većini polaznika.


SAZNAJ VIŠE

HIIT trening

HIIT je kratica za High Intensity Interval Training. HIIT se najčešće spominje u kontekstu efektnog gubljenja viška masnog tkiva. Studije i istraživanja su potvrdili učinkovitost HIIT-a, te je proglašen učinkovitijim u sagorijevanju masti od tradicionalnog aerobnog treninga.


SAZNAJ VIŠE

Spinning®

Spinning je trening relativno novijeg datuma, gdje sudionici sudjeluju radu u skupini vježbajući/vozeći nepomične bicikle u trajanju od 60 minuta. Odvija se pod vodstvom instruktora kao vodiča sudionika sata kroz niz faza, od zagrijavanja do više izazovnih dijelova staze, pa skroz do najvećih napora i nazad.
* Spinning intenzitet ovisi o grupi, u ponudi imamo nekoliko vrsta.


SAZNAJ VIŠE